Nowhere Special

Cinema The Movies

John (James Norton) is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland. Hij heeft de zorg over zijn zoontje Michael (Daniel Lamont) van vier. Maar John is ziek en heeft niet lang meer te leven. Dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders die Mi… Lees verder

John (James Norton) is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland. Hij heeft de zorg over zijn zoontje Michael (Daniel Lamont) van vier. Maar John is ziek en heeft niet lang meer te leven. Dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders die Michael willen adopteren. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau. Het perfecte gezin lijkt echter niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen. Wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Samen ontdekken ze dat je op je gevoel moet vertrouwen.

Nowhere Special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Regisseur Uberto Pasolini creëerde een kleine film met een groot, warm hart, in de traditie van het Britse sociaal realisme.

Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht

Alle data