Top Gun: Maverick

Cinema The Movies

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als testpiloot altijd zijn grenzen op. Maar tijden veranderen en de marineleiding wil van hem a… Lees verder

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als testpiloot altijd zijn grenzen op. Maar tijden veranderen en de marineleiding wil van hem af. Daarom moet hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten trainen voor een zware speciale missie. Eén van hen is Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller), de zoon van Mavericks overleden vriend Nick “Goose” Bradshaw. Dat roept moeilijke herinneringen uit het verleden op en tegelijkertijd groeit zijn onzekerheid over de toekomst. Dit alles komt samen in de extreme missie waarbij alles op het spel staat.

Na 36 jaar dus eindelijk een sequel voor dit filmmonument uit de jaren '80. Tom Cruise maakt het beste van zijn "signature role", met een mix van bekende bravoure en nieuwe kwetsbaarheid. En verder geweldige actie!. Dit hoort thuis op het grote scherm.

Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht

Alle data