De Bad Guys (NL)

Cinema The Movies

Een nieuwe animatie-actiekomedie uit de studio's van DreamWorks Animation.  Een topteam van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Bad Boys bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller… Lees verder

Een nieuwe animatie-actiekomedie uit de studio's van DreamWorks Animation. 

Een topteam van criminele dieren staat voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Bad Boys bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf, doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake, koele meester in vermommingen Mr. Shark, krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula, alias “Webs". Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten. De Bad Boys zullen goed worden. Begeleid door hun mentor Professor Marmalade, een arrogante maar schattige cavia, proberen de vijf iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr Wolf de rest overtuigen om de ‘Good Guys’ te worden.

In deze vertoning zit een korte pauze. Fijn om even te bewegen, te plassen en voor de kids hebben we een traktatie aan de bar.

Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht

Alle data