FidA: The Electrical Life of Louis Wain

Cinema The Movies

Deze kostuumfilm volgt een deel van het waargebeurde levensverhaal van Louis Wain (Benedict Cumberbatch). Deze Britse kunstschilder (1860 - 1939) is beroemd geworden door zijn karakteristieke tekeningen van katten. Hij wil groot en klein inspireren met zi… Lees verder

Deze kostuumfilm volgt een deel van het waargebeurde levensverhaal van Louis Wain (Benedict Cumberbatch). Deze Britse kunstschilder (1860 - 1939) is beroemd geworden door zijn karakteristieke tekeningen van katten. Hij wil groot en klein inspireren met zijn unieke blik op de wereld en zijn aanstekelijk enthousiasme. Hij wijdde zijn leven aan het zichtbaar maken van "de charme van katten". Twee belangrijke gebeurtenissen veranderen zijn leven: de ontmoeting met Emily (Claire Foy), de liefde van zijn leven en de adoptie van Peter, een straatkat.

Locatie: Kloostertuin, ingang aan de Augustijnenkamp (achter The Movies). Aanvang 21:00 uurTuin & Bar zijn open vanaf 18:30 uur.
Neem zelf een stoel of kleedje mee. Enkele strandstoelen zijn te huur (€ 3,-), graag telefonisch reserveren.
Kaarten kosten 8,-- en koop je online via de rode button hierboven.Telefonisch reserveren kan via 078-7200777. Strippenkaart en Cinevillepas zijn geldig en de Dordtpas geeft 1,- korting.

NB: In geval van slecht weer wordt de film binnen in The Movies vertoond. Volg onze berichtgeving via website en social media.
Voor die andere films in onze Achtertuin, check je hierhet hele programma.

Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht